Poznate ličnosti koje ne mogu da otputuju gdje god požele

Poznate ličnosti imaju priliku da proputuju ceo svet. Ali..

Nekima od njih zabranjen je pristup u određenim zemljama. Iako je nekima zabrana ukinuta, drugima zabrana još uvek traje.

Justin Bieber

Pjevaču je zabranjen ulaz u Argentinu. 2016. godine on je saopštio svojim fanovima da neće moći da dođe opet u ovu zemlju, ali stvarni razlog nije rekao. Međutim, on je 2013. godine imao sukob sa vlastima jer se prema državnoj zastavi ponašao bez poštovanja i šutirao je na bini.


Miley Cyrus

Pjevačica je 2009. godine objavila fotografiju na kojoj prstima drži oči kako bi izgledala kao Kineskinja. Zbog toga joj je zabranjen ulaz u Kinu.

Lady Gaga

Lejdi Gaga nije dobrodošla u Indoneziju jer je njeno ponašanje ocjenjeno kao neprikladno.

Ne samo da joj je zabranjen ulaz u jednu zemlju, već u dvije: Kinu i Rusiju. Vlasti Kine nisu bile blagonaklone prema njenoj fotografiji sa Dalaj Lamom, a u Rusiji su je zabranili zbog toga što je branila prava gej populacije.


The Beatles

Grupa važi i dalje za jednu od najtalentovanijih grupa svih vremena, ali su tokom vremena velike popularnosti bili zabranjeni na Filipinima. Razlog za to je odbijanje da odu na ručak sa prvom damom Filipina Imeldom Markos, piše Sadcasm.

Paris Hilton

2010. godine Hilton je htela da posjeti Japan kako bi promovisala svoj novi parfem i modnu liniju. Kada je stigla na aerodrom u Tokio privatnim avionom odbijen joj je ulazak u zemlju. Šest sati je pokušavala da ubjedi obezbeđenje da je pusti prije nego što se vratila u Los Anđeles.

Akon

Pjevač je razbjesnieo mnogo ljudi na Šri Lanci spotom u kome uživa pored bazena dok se u pozadini vidi statua Bude. Statua se pojavljuje u uglovima nekih kadrova i nije u centru pažnje, a pjevač je izjavio da uopšte nije ni znao da je statua tu.


Beyoncé (Bijonse)

Izuzetno uspešna pevačica, ali vlasti Malezije ne odobravaju njen koncert. Odlučila je da otkaže koncert jer su se održavali protesti zbog njenog stajlinga koji je ocenjen kao previše provokativan i u sukobu sa religijskim shvatanjima ove zemlje.


Katy Perry (Kejti Peri)

2017. godine osvanuli su naslovi da je Kejti zabranjena u Kini. Ona je podnela zahtev za vizu za ovu zemlju, ali je bila odbijena i dobila je zabranu. Razlog za to je taj što je obukla žutu haljinu ukrašenu suncokretima, što je bilo kontroverzno jer je suncokret bio cvet koji su koristili protestanti protiv Kine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *