Pobjednica “Zadruge 1” drugi put staje pred matičara!!

Kristina Kockar reći će sudbonosno “da” bivšem fudbaleru Crvene Zvezde Milošu Čavi Dimitrijeviću na nekoj egzotičnoj destinaciji Previše sam lijepa u vjenčanici da bih ostala na jednom braku, poručuje bivša žena Slobe Radanovića.

Godinu dana posle razvoda od Slobe Radanovića, rijaliti zvijezda rješila je ponovo da kaže sudbonosno “da”, i to momku sa kojim je tek četiri mjeseca u vezi.
Pjevačica je na Instagramu objavila svoju fotografiju u vjenčanici i poručila: “Previše sam lepa da bih ostala na jednom braku”.

Pobjednica “Zadruge 1” time je potvrdila da je spremna na ozbiljan korak sa bivšim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević.
– Kija mi je rekla da je zaljubljena do ušiju i kako želi što pre da se ponovo uda. Sa Milošem je četiri mjeseca i odlično se slažu. Osvojio ju je time što je veoma pažljiv prema njoj i ispunjava joj svaku želju. On je bivši sportista, sada se bavi biznisom i živi na relaciji Srbija – Francuska. Planira da otvori lokal u Beogradu, kako bi što više vremena provodio sa budućom suprugom. Želi da se smiri i u skorijoj budućnosti osnuje porodicu. I Kija ima te planove, te su se baš našli u pravo vrijeme pošto ona jedva čeka da postane majka.
 On ima stan u Beogradu, koji se trenutno renovira. Čim to završi, počeće da žive zajedno. Proveli su dovoljno vremena da shvate da je to među njima ono pravo. O braku su u početku pričali kroz šalu, a onda su počeli ozbiljno da planiraju vjenčanje  – priča dobro obavješten izvor.

Prema njegovim riječima, Kockareva i Dimitrijević najverovatnije će se zakleti na vječnu ljubav na nekoj egzotičnoj plaži.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *